Ondersteuning op OBS De Graswinkel

Het GraswinkelOndersteuningsteam (GO-team) bestaat uit:
Admela Mulabdic-Bektesevic    intern begeleider    maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag
Tamara de Goey-Coolen          intern begeleider    dinsdag - donderdag
Marleen Halfers                      leerkracht team 1b              (groep 1/2)
Marly Lamerikx                       leerkracht team 3c              (groep 5/6)
Sabrina Kampers                    leerkracht team 3a en 3c      (groep 5/6)
Kitty Scheijmans                     leerkracht team 4                (groep 8a)

Samen werken we aan de inhoud van het onderwijs van onze school. We houden elkaar op de hoogte van ontwikkelingen en zonodig krijgen ontwikkelingen een vertaalslag in de groepen.

De interne begeleiders (IB-ers) zijn groepsleerkrachten die zijn vrijgesteld van hun groepstaak. Op onze school hebben we twee IB-ers. Deze IB-ers begeleiden de groepsleerkrachten in hun taak, houden ontwikkelingen van leerlingen in de gaten, ondersteunen en coachen groepsleerkrachten. Zij kunnen ook bij gesprekken met ouders zijn, hebben contact met externe deskundigen enz. Gemiddeld twee keer per schooljaar vindt er een gesprek plaats tussen IB-er en groepsleerkrachten waar alle leerlingen de revue passeren. Indien nodig zijn er natuurlijk meer gesprekken. Na de groepsleerkracht is de IB-er het eerste aanspreekpunt voor ouders als het gaat om de ontwikkeling en/of welbevinden van hun kind.

Tamara de Goey-Coolen
t.coolen@obsgraswinkel.nl