Voorstellen OC-leden

Tamara Beelen (voorzitter)

Mijn naam is Tamara Beelen. Ik ben getrouwd met Marco en moeder van Simon, Mara en Menno. Alleen Menno zit nog op obs de Graswinkel en wel in team 3b. Ik werk 4 dagen per week als klantcoŲrdinator bij Home Instead thuisservice. Alweer enige jaren ben ik actief binnen de oudercommissie. Ik vind het leuk om via de oudercommissie betrokken te zijn bij de school en zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van alle kinderen....het is prachtig om de blije gezichten te zien wanneer er leuke activiteiten georganiseerd zijn. Daar zet ik me dit jaar weer graag voor in.

Leonne Schram-Niessen (secretaris)
Ik ben getrouwd met Ivar en moeder van ZoŽ en Timo.
Ik werk vier dagen per week als assistent Vermogensmanager bij de Rabobank in Weert. Daarnaast geef ik spinninglessen bij Beweegstudio Leef.
Dit is alweer het zevende schooljaar dat ik lid ben van de oudercommissie en ik doe het met heel veel plezier. Dankzij de oudercommissie worden er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals Sinterklaas, carnaval, schoolkamp, eindejaarsviering enz.  Als ik dan de blije gezichten van de kinderen zie en hun enthousiaste verhalen hoor dan weet ik waarom ik dit doe. 
Ik heb er veel zin in om er weer een mooi schooljaar van te maken.

Ankie Weerens (penningmeester)
Hallo allemaal! Mijn naam is Ankie Weerens. Samen met Bas hebben wij 2 kinderen; Mees en Bart.  Sinds 2014 ben ik zelfstandig re-integratieconsulte.
Mede wil ik, met de andere OC leden, een prettig en betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor ouders als het gaat om ideeŽn en problemen.
Hopelijk kan ik met mijn inbreng in de OC iets bijdragen aan alle leuke en gezellige activiteiten voor de kinderen op school. Vanaf dit schooljaar zal ik ook het penningmeesterschap op me nemen.

Brigitte Kroon
Samen met mijn partner heb ik twee kinderen. Dominique zit in de derde op het voortgezet onderwijs gegaan en Rick zit in team 4. Ik ben al een aantal jaren lid van de oudercommissie en de afgelopen drie jaar ben ik penningmeester geweest. Dit jaar ga ik het stokje overgeven aan Ankie Weerens.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Rabobank als administratief medewerkster. Verder ben ik actief betrokken bij de sport (badminton) van onze kinderen. Daarnaast tennis en kook ik graag.
Ik heb er zin in om er samen met iedereen een heel mooi jaar van te maken met leuke activiteiten.

Elma Creemers (overblijfcoŲrdinator)
Het overblijven (de Tussen Schoolse Opvang) wordt georganiseerd door de overblijfcommissie die een onderdeel is van de Oudercommissie. Al sinds 2000 vervul ik met veel plezier de taak als overblijfcoŲrdinator. In het schooljaar 2007-2009 heb ik de opleiding Leidster Tussenschoolse Opvang en de vervolgopleiding SPW-3 gevolgd en beiden met succes afgerond. Ik hoop dat ik nog verschillende jaren op deze school de functie van overblijfcoŲrdinator mag vervullen.
 
Chantal van den Hurck
Ik ben getrouwd met Tony en samen hebben we 2 prachtmeiden! Myrte zit op de Philips van Horne en Evy in team 3 bij Marlies en Liesbeth.
Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen genieten van elke activiteit die wij organiseren. Van een simpel glaasje ranja tot een compleet verzorgde sport- en/of spellendag,  van sinterklaas tot musical, wij regelen het allemaal. Ook het versieren van de school en het regelen van de schoolfotograaf zijn activiteiten waar wij ons voor inzetten. Kortom wij zorgen ervoor dat uw kind, van kleuter tot schoolverlater, ieder jaar weer een heleboel extra leuke dingen mag meemaken. Ik vind het een voorrecht om hieraan mijn steentje te kunnen bijdragen!
    
Linda Geusen
Ik woon samen met Marc. We hebben samen twee kinderen, Tey en Fien. Ik ben werkzaam in het ziekenhuis op de functie afdeling endoscopie.
Ik ben nu al een paar jaar bij de oudercommissie waar ik met plezier activiteiten mee organiseer voor de kinderen. Er zijn verschillende werkgroepen waardoor het afwisselend en leuk blijft.
 
Manuela Jenniskens-Derks van de Ven
Mijn naam is Manuela Jenniskens-Derks van de Ven, ben getrouwd met Frank en tezamen hebben we drie kinderen. Jan zit in het derde jaar van het College en Loes is gestart op het Philips van Horne. Onze jongste, Siep, zitten in team 4. Ik werk als raadsadviseur bij de gemeente Roermond. Tezamen met ouders, leraren en andere leden van de OC wil ik graag een bijdrage leveren aan leuke en leerzame activiteiten in een inspirerende schoolomgeving. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen ervan genieten!

DaniŽlle Salmans
Ik ben DaniŽlle Salmans, getrouwd met Marcel Seuren. We hebben 2 kinderen, Daan en Tim. Ik ben op dit moment huismoeder en hoop dat ik veel kan betekenen voor de oc, de school en voor de kinderen, om er een leuk schooljaar met z'n allen van te maken. Ik heb er zin in!
 
Heleen de Waal
Ik ben Heleen, woon in de wijk de Graswinkel, ben getrouwd met Ronald en we hebben 2 dochters; Moon in team 3 en Zonne in team 4.
Ik ben werkzaam als trajectbegeleider in de Maatschappelijke Opvang in Helmond.
De oudercommissie is een prima plek om me actief in te zetten en betrokken te zijn  en te blijven bij de school van de kinderen.
Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de schooltijd van alle kinderen van OBS Graswinkel.
  
Desiree Goertz
Ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben 2 zoontjes, Ference en Joris. Door de week werk ik parttime als logistiek medewerker in de apotheek van Dierenartsenpraktijk Lintjeshof in Nederweert.
Voor de geboorte van Ference ben ik leidster geweest bij de scouting en vond ik het altijd leuk om iets voor de kinderen op te zetten waar ze lol en plezier aan beleven.
Na al verschillende activiteiten mede georganiseerd te hebben vind ik het steeds leuker worden om iets voor de school en de kinderen te betekenen.
 
Cissy Stultiens
Ik woon samen met Ron en samen hebben wij zoon Stan en dochter Nikki.
Ik werk 3 dagen in de week als radiotherapeutisch laborant bij Maastro clinic.
Ik vind het leuk en gezellig om samen met de andere leden van de OC leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op deze manier ben ik betrokken bij de school en probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Suus de Jong
Ik ben getrouwd met Jeroen, en samen hebben we Tigo en Reno. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt, en het activiteiten organiseren voor kinderen heb ik altijd geweldig gevonden. Ik vind het heel belangrijk om actief te zijn op de school van mijn kinderen, om meer betrokken te zijn. Ik heb enorm veel zin om met deze enthousiaste groep mensen aan de slag te gaan voor jullie en onze kinderen!

Natasja Hendriks
Ik woon samen met Roel en we zijn de trotse ouders van zoon Raf en dochter Lize. Ik ben drie dagen per week werkzaam als assistent-account.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij school en wat is er leuker om samen met een enthousiaste groep mensen leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen.
Het mooiste compliment zijn de vrolijke gezichtjes na zoín geslaagde dag. Daar doe je het voor!

Nicole Hendrikx
Ik ben getrouwd met Jack en moeder van Floris. Sinds twee jaar ben ik overblijfkracht bij de kleuters en af en toe bij team 2 of 3. Wat zijn er veel verschillende kinderen!! En wat vind ik het leuk om daar mee om te gaan en van te leren. Ik heb gemerkt dat ik er enorm veel energie van krijg. Via de oudercommissie ben ik niet alleen meer betrokken met de leerlingen maar ook met de school. Ook ik loop al een half jaartje mee met de oudercommissie. Ik wist niet dat ze zoveel organiseren en alles gaat in goed overleg met de leerkrachten. Met een aantal activiteiten heb ik al mee mogen helpen en als je dan al die enthousiaste gezichten ziet.......daar doe ik het met plezier voor!