Voorstellen OC-leden

Tamara Beelen (voorzitter)
Mijn naam is Tamara Beelen. Ik ben getrouwd met Marco en moeder van Simon, Mara en Menno. Alleen Menno zit nog op obs de Graswinkel en wel in team 4. Ik werk 4 dagen per week als klantcoördinator bij Home Instead thuisservice. Alweer enige jaren ben ik actief binnen de oudercommissie. Ik vind het leuk om via de oudercommissie betrokken te zijn bij de school en zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van alle kinderen....het is prachtig om de blije gezichten te zien wanneer er leuke activiteiten georganiseerd zijn. Daar zet ik me dit jaar weer graag voor in.

Leonne Schram-Niessen (secretaris)
Ik ben getrouwd met Ivar en wij zijn de trotse ouders van Zoë en Timo.
Ik werk vier dagen per week als assistent Vermogensmanager bij de Rabobank in Weert. Daarnaast geef ik spinninglessen bij Beweegstudio Leef. Dankzij de oudercommissie worden er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals Sinterklaas, carnaval, schoolkamp, eindejaarsviering enz.  Als ik dan de blije gezichten van de kinderen zie en hun enthousiaste verhalen hoor dan weet ik waarom ik dit doe. 
Ik heb er veel zin in om er weer een mooi schooljaar van te maken.

Ankie Weerens (penningmeester)
Hallo allemaal! Mijn naam is Ankie Weerens. Samen met Bas hebben wij 2 kinderen; Mees en Bart.  Sinds 2014 ben ik zelfstandig re-integratieconsulte.
Mede wil ik, met de andere OC leden, een prettig en betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor ouders als het gaat om ideeën en problemen.
Hopelijk kan ik met mijn inbreng in de OC iets bijdragen aan alle leuke en gezellige activiteiten voor de kinderen op school. Vanaf dit schooljaar zal ik ook het penningmeesterschap op me nemen.

Elma Creemers (overblijfcoördinator)
Het overblijven (de Tussen Schoolse Opvang) wordt georganiseerd door de overblijfcommissie die een onderdeel is van de Oudercommissie. Al sinds 2000 vervul ik met veel plezier de taak als overblijfcoördinator. In het schooljaar 2007-2009 heb ik de opleiding Leidster Tussenschoolse Opvang en de vervolgopleiding SPW-3 gevolgd en beiden met succes afgerond. Ik hoop dat ik nog verschillende jaren op deze school de functie van overblijfcoördinator mag vervullen.
 
Chantal van den Hurck
Ik ben getrouwd met Tony en samen hebben we 2 prachtmeiden! Myrte zit op de Philips van Horne en Evy in team 4 bij Sabrina en Liesbeth.
Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen genieten van elke activiteit die wij organiseren. Van een simpel glaasje ranja tot een compleet verzorgde sport- en/of spellendag,  van sinterklaas tot musical, wij regelen het allemaal. Ook het versieren van de school en het regelen van de schoolfotograaf zijn activiteiten waar wij ons voor inzetten. Kortom wij zorgen ervoor dat uw kind, van kleuter tot schoolverlater, ieder jaar weer een heleboel extra leuke dingen mag meemaken. Ik vind het een voorrecht om hieraan mijn steentje te kunnen bijdragen!
     
Manuela Jenniskens-Derks van de Ven
Mijn naam is Manuela Jenniskens-Derks van de Ven, ben getrouwd met Frank en tezamen hebben we drie kinderen: Jan, Loes en Siep. Ik werk als raadsadviseur bij de gemeente Roermond. Tezamen met ouders, leraren en andere leden van de OC wil ik graag een bijdrage leveren aan leuke en leerzame activiteiten in een inspirerende schoolomgeving. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen ervan genieten!

Heleen de Waal
Ik ben Heleen, woon in de wijk de Graswinkel, ben getrouwd met Ronald en we hebben 2 dochters; Moon en Zonne.
Ik ben werkzaam als trajectbegeleider in de Maatschappelijke Opvang in Helmond.
De oudercommissie is een prima plek om me actief in te zetten en betrokken te zijn  en te blijven bij de school van de kinderen.
Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de schooltijd van alle kinderen van OBS Graswinkel.
  
Desiree Goertz
Ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben 2 zoontjes, Ference en Joris. Door de week werk ik parttime als logistiek medewerker in de apotheek van Dierenartsenpraktijk Lintjeshof in Nederweert.
Voor de geboorte van Ference ben ik leidster geweest bij de scouting en vond ik het altijd leuk om iets voor de kinderen op te zetten waar ze lol en plezier aan beleven.
Na al verschillende activiteiten mede georganiseerd te hebben vind ik het steeds leuker worden om iets voor de school en de kinderen te betekenen.
 
Cissy Stultiens
Ik woon samen met Ron en samen hebben wij zoon Stan en dochter Nikki.
Ik werk 3 dagen in de week als radiotherapeutisch laborant bij Maastro clinic.
Ik vind het leuk en gezellig om samen met de andere leden van de OC leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op deze manier ben ik betrokken bij de school en probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Suus de Jong
Ik ben getrouwd met Jeroen, en samen hebben we Tigo en Reno. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt en het activiteiten organiseren voor kinderen heb ik altijd geweldig gevonden. Ik vind het heel belangrijk om actief te zijn op de school van mijn kinderen, om meer betrokken te zijn. Ik heb enorm veel zin om met deze enthousiaste groep mensen aan de slag te gaan voor jullie en onze kinderen!

Natasja Hendriks
Ik woon samen met Roel en we zijn de trotse ouders van zoon Raf en dochter Lize. Ik ben drie dagen per week werkzaam op een accountantskantoor.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij school en wat is er leuker om samen met een enthousiaste groep mensen leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen.
Het mooiste compliment zijn de vrolijke gezichtjes na zo'n geslaagde dag. Daar doe je het voor!

Nicole Hendrikx
Ik ben getrouwd met Jack en moeder van Floris. Ik ben overblijfkracht in team 1 geweest en nu in team 2. Wat zijn er veel verschillende kinderen!! En wat vind ik het leuk om daar mee om te gaan en van te leren. Ik heb gemerkt dat ik er enorm veel energie van krijg. Via de oudercommissie ben ik niet alleen meer betrokken met de leerlingen maar ook met de school. In het begin wist ik niet dat de oudercommissie zoveel organiseert en alles gaat in goed overleg met de leerkrachten. Met een aantal activiteiten heb ik al mee mogen helpen en als je dan al die enthousiaste gezichten ziet.......daar doe ik het met plezier voor!
  
Maartje Rutjens
Ik ben getrouwd met Peter-Paul en samen hebben wij zoontje Jelle.
Ik ben werkzaam in de kinderopvang en vind het leuk om voor kinderen activiteiten te organiseren.
Daarbij vind ik het fijn om via het OC meer betrokkenheid te voelen bij school. 
 
Annemarie Theunissen
Ik ben pas sinds een maand of 8 bij de Oudercommissie.
Mijn man en ik hebben 2 kinderen, een jongen in team 3 (groep 6) en een meisje in team 1 (groep 2).De basisschooltijd is volgens mij een belangrijk deel van het fundament van het leven dat onze kinderen (gaan) leiden.
Graag wil ik betrokken zijn en me inzetten voor het leuk maken van deze belangrijke fase. Ik ben aangesloten bij die deelgroepen waar mijn eigen kinderen bij betrokken zijn zoals: de versiergroep, sinterklaas, schoolreisje en de klusgroep. De oudercommissie is een hele leuke groep ouders die zich samen inzetten voor een aantal ontzettend leuke activiteiten en gezellige schoolomgeving.