Laden...

Toelichting voor ouders

Toelichting voor ouders

Een Jeelo-school heeft als doel om alle leerlingen meer te laten leren. Jeelo heeft daarom 12 projecten ontwikkeld waarin leerlingen uitgedaagd worden. Het zijn 6 uitdagingen waarvoor de nieuwe generatie staat.
 

 

Leerlingen leren niet meer in vakken maar gaan maatschappelijk betrokken aan de slag in projecten. Ze benutten elkaars talenten en leren leren. Bekijk de animatie over de 3 pijlers van Jeelo-scholen.
 

 

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Jeelo-scholen werken daarom met ontwikkelingslijnen en leerroutes op maat. Elk kind krijgt in inlog voor Mijn Jeelo. Je kunt daarin meekijken met wat je kind leert. En je kunt zien wat je kind al gedaan heeft en wat zijn leerresultaten zijn.Als ouder kun je een bijdrage leveren als maatschappelijke organisatie. Je kunt immers door je beroep of ervaring deskundig zijn op een onderdeel van een project. Je werkt bijvoorbeeld in de zorg, gezondheid, dienstverlening, techniek, bouw, detailhandel, industrie, kunst, landbouw, economische sector of bij de overheid. Of je hebt een hobby. Het komt allemaal aan de orde in de projecten. Inhoudelijke bijdragen van ouders zijn daarom zeer welkom. Laat het team van de school weten waarin je deskundig bent.
Mocht u meer informatie willen omtrent Jeelo en hoe ermee gewerkt kan worden, kijk dan vooral eens rustig rond op de website van Jeelo. U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij de leerkrachten om vragen te stellen. Mocht u thuis in willen loggen bij Jeelo in de leeromgeving van uw kind, dan kan dat via deze website: aanmelden Jeelo (mijnjeelo.nl).

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
Alles draait om het kind: een Jeelo-school is sterk in het zorgen voor elkaar. -Moeder van Dilan (9 jaar)