Laden...

Samenstelling

 

 
Volgorde boven: Kimberley, Lieke, Jasper
Midden: Kamar, Sandra
Beneden: Maureen, Marjolein 


Voorstellen OC-leden

 
Marjolein Mussen (voorzitter)

Ik ben Marjolein Mussen en getrouwd met Mark Olthof. We hebben 3 dochters, waarvan de 2 jongste nog op OBS Graswinkel zitten.

Ik werk als Teamleider Facilitair bij de Zorggroep. Ik vind het erg leuk om dingen te regelen en organiseren. Daarnaast vind ik het fijn om betrokken te zijn in een belangrijke fase in het leven van onze dochters, de basisschool. Middels mijn deelname aan de OC kan ik beide goed combineren.

Samen met andere enthousiaste ouders werken we zowel voor als achter de schermen aan leuke activiteiten en versieringen binnen de school. Het is iedere keer weer leuk en volop genieten om de blije gezichten te zien!


Annemiek Righarts (penningmeester)

Ik ben de trotse moeder van Michou- team 2-.  We wonen sinds november 2019 in Weert. Het is terug naar mijn 'jeugdroots'.  Ik werk als duurzaamheidmanager cacao bij Ecom- een groot internationaal bedrijf.
Ik ben bij de oudercommissie gegaan om de activiteiten van Michou  mee te organiseren. Het is zo leuk die speciale dagen zoals sint of een uitje van dichtbij te mee te maken.De vrolijke snoetjes en verhalen na een event zijn onbetaalbaar.  Ook is het voor mij een leuke  ongedwongen manier om ouders, leraren en kinderen te leren kennen.  Vanaf dit jaar ben ik tevens de penningmeester.
  

Maureen Jacobsen

Ik ben de moeder van Renske en Tygo en getrouwd met Ronnie.
Vier dagen in de week werkzaam als administratief medewerker.
De oudercommissie is voor mij een leuke en fijne manier om betrokken te zijn bij activiteiten voor de school.


Kamar Ahmed

Ik ben Kamar en ik heb 4 kinderen en mijn jongste dochter, Jinan, zit hier op OBS Graswinkel in team 2b. Ik ben lid van de oudercommissie, omdat ik de betrokkenheid en het plannen leuk vind.


Jasper de Graaf

Ik ben Jasper. Samen met mijn vrouw Avalon en kinderen Olivier, Ties en Lara woon ik sinds 2020 in Weert. Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind om van dichtbij mee te maken wat voor mijn kinderen op dit moment een groot deel van hun leven is. School is natuurlijk een plek om te leren, maar ook een plek om op te groeien, vriendjes te maken, te spelen en avonturen te beleven. Als ik door een deel van mijn tijd te investeren hieraan kan bijdragen dan doe ik natuurlijk graag! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om met een enthousiaste club mensen af en toe te helpen bij de activiteiten die voor de kinderen echt de kers op de taart zijn!


Kimberley:

Mijn naam is Kimberley en woon samen met mijn partner Gavin en onze dochter Ylva en zoontje Naël in de wijk Moesel. Onze dochter zit nu in team 2. Graag wil ik meer betrokken zijn bij de school van Ylva en meehelpen bij de verschillende activiteiten die tijdens het schooljaar plaatsvinden. Daarom ben ik lid geworden van de OC om op deze wijze een bijdrage te leveren.


Sandra Belghali-Gielen:

Mijn naam is Sandra Belghali-Gielen. Mijn man Mustapha en ik hebben 4 kinderen, Nisrine, Ahmed, Layla en Yasmine. Ik werk als fiscaal adviseur bij de gemeente Weert. Onze kinderen gaan met veel plezier naar OBS de Graswinkel. Door mijn deelname aan de oudercommissie draag ik bij aan de organisatie van de uitstapjes en andere leuke activiteiten op school. Ik vind het fijn om op die manier iets te kunnen betekenen voor de kinderen en de school.


Lieke Hover:

Ik ben Lieke Hover en moeder van Bas. Bas zit in team 4. We wonen in Heythuysen en hebben heel bewust gekozen voor het prettige leerklimaat van OBS De Graswinkel. Voor de OC mag ik de rol van secretaris vervullen. Ik vind het leuk een constructieve bijdrage te

leveren aan de OC en te ondersteunen bij de organisatie van alle activiteiten die de OC-leden voor de kinderen organiseren.

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
Naast sociale vaardigheden, sterkt het samen leren tussen jong en oud de betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. -Moeder van Dilan (9 jaar)