Laden...

Samenstelling

 
 
 
Voorstellen OC-leden

Marjolein Mussen (voorzitter)
Ik ben Marjolein Mussen en getrouwd met Mark Olthof. We hebben 3 dochters. Eline (team 4), Laura (team 3) en Eva (team 2).
Ik werk als Teamleider Facilitair bij de Zorggroep. Ik vind het erg leuk om dingen te regelen en organiseren. Daarnaast vind ik het fijn om betrokken te zijn in een belangrijke fase in het leven van onze dochters, de basisschool. Middels mijn deelname aan de OC kan ik beide goed combineren.
Samen met andere enthousiaste ouders werken we zowel voor als achter de schermen aan leuke activiteiten en versieringen binnen de school. Het is iedere keer weer leuk en volop genieten om de blije gezichten te zien!

Natasja Hendriks (secretaris)
Ik woon samen met Roel en we zijn de trotse ouders van zoon Raf en dochter Lize. Ik ben drie dagen per week werkzaam op een accountants- en belastingadvieskantoor.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij school en wat is er leuker om samen met een enthousiaste groep mensen leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen.
Het mooiste compliment zijn de vrolijke gezichtjes na zo'n geslaagde dag. Daar doe je het voor!

Annemiek Righarts (penningmeester)
Ik ben de trotse moeder van Michou- team 2-.  We wonen sinds november 2019 in Weert. Het is terug naar mijn 'jeugdroots'.  Ik werk als duurzaamheidmanager cacao bij Ecom- een groot internationaal bedrijf.
Ik ben bij de oudercommissie gegaan om de activiteiten van Michou  mee te organiseren. Het is zo leuk die speciale dagen zoals sint of een uitje van dichtbij te mee te maken.De vrolijke snoetjes en verhalen na een event zijn onbetaalbaar.  Ook is het voor mij een leuke  ongedwongen manier om ouders, leraren en kinderen te leren kennen.  Vanaf dit jaar ben ik tevens de penningmeester.

Cissy Stultiens
Ik woon samen met Ron en samen hebben wij zoon Stan en dochter Nikki.
Ik werk 3 dagen in de week als radiotherapeutisch laborant bij Maastro clinic.
Ik vind het leuk en gezellig om samen met de andere leden van de OC leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op deze manier ben ik betrokken bij de school en probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Nicole Hendrikx
Ik ben getrouwd met Jack en moeder van Floris. Wat zijn er veel verschillende kinderen!! En wat vind ik het leuk om daar mee om te gaan en van te leren. Ik heb gemerkt dat ik er enorm veel energie van krijg. Via de oudercommissie ben ik niet alleen meer betrokken met de leerlingen maar ook met de school. In het begin wist ik niet dat de oudercommissie zoveel organiseert en alles gaat in goed overleg met de leerkrachten. Met veel activiteiten heb ik al mee mogen helpen en helpen organiseren en als je dan al die enthousiaste gezichten ziet... daar doe ik het met plezier voor!
  
Maureen Jacobsen
Ik ben de moeder van Renske en Tygo en getrouwd met Ronnie.
Vier dagen in de week werkzaam als administratief medewerker.
De oudercommissie is voor mij een leuke en fijne manier om betrokken te zijn bij activiteiten voor de school.

Kamar Ahmed
Mijn naam is Kamar Ahmed. Ik ben 42 jaar oud en ik heb 4 kinderen en ik woon in Weert. Mijn jongste dochter zit op OBS Graswinkel in team 2b. Tevens zit ik bij de ouderraad.

Jasper de Graaf
Ik ben Jasper. Samen met mijn vrouw Avalon en kinderen Olivier, Ties en Lara woon ik sinds 2020 in Weert. Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind om van dichtbij mee te maken wat voor mijn kinderen op dit moment een groot deel van hun leven is. School is natuurlijk een plek om te leren, maar ook een plek om op te groeien, vriendjes te maken, te spelen en avonturen te beleven. Als ik door een deel van mijn tijd te investeren hieraan kan bijdragen dan doe ik natuurlijk graag! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om met een enthousiaste club mensen af en toe te helpen bij de activiteiten die voor de kinderen echt de kers op de taart zijn!

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
De kracht van de school, het team, is dat elk kind echt gezien wordt. Je legt de basis om verder te kunnen en dat moet vooral met plezier. -Moeder van Okke (10 jaar)