Laden...

Samenstelling

 

 
Volgorde boven: Kimberley, Lieke, Jasper
Midden: Kamar, Sandra
Beneden: Maureen, Marjolein 


Voorstellen OC-leden

 
Marjolein Mussen (voorzitter)

Ik ben Marjolein Mussen en getrouwd met Mark. We hebben 3 dochters, waarvan de jongste nog op OBS Graswinkel zit.

Ik werk als Teamleider Facilitair bij de Zorggroep. Ik vind het erg leuk om dingen te regelen en organiseren. Daarnaast vind ik het fijn om betrokken te zijn in een belangrijke fase in het leven van onze dochters, de basisschool. Middels mijn deelname aan de OC kan ik beide goed combineren.

Samen met andere enthousiaste ouders werken we zowel voor als achter de schermen aan leuke activiteiten en versieringen binnen de school. Het is iedere keer weer leuk en volop genieten om de blije gezichten te zien!


Annemiek Righarts (penningmeester)

Ik ben de trotse moeder van Michou- team 3-.  We wonen sinds november 2019 in Weert. Het is terug naar mijn 'jeugdroots'.  Ik werk als duurzaamheidmanager cacao bij Ecom- een groot internationaal bedrijf.
Ik ben bij de oudercommissie gegaan om de activiteiten van Michou  mee te organiseren. Het is zo leuk die speciale dagen zoals sint of een uitje van dichtbij te mee te maken.De vrolijke snoetjes en verhalen na een event zijn onbetaalbaar.  Ook is het voor mij een leuke  ongedwongen manier om ouders, leraren en kinderen te leren kennen.  Vanaf dit jaar ben ik tevens de penningmeester.
  

Maureen Jacobsen

Ik ben de moeder van Renske en Tygo en getrouwd met Ronnie.
Vier dagen in de week werkzaam als administratief medewerker.
De oudercommissie is voor mij een leuke en fijne manier om betrokken te zijn bij activiteiten voor de school.


Kamar Ahmed

Ik ben Kamar en ik heb 4 kinderen en mijn jongste dochter, Jinan, zit hier op OBS Graswinkel in team 2b. Ik ben lid van de oudercommissie, omdat ik de betrokkenheid en het plannen leuk vind.


Jasper de Graaf

Ik ben Jasper. Samen met mijn vrouw Avalon en kinderen Olivier, Ties en Lara woon ik sinds 2020 in Weert. Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind om van dichtbij mee te maken wat voor mijn kinderen op dit moment een groot deel van hun leven is. School is natuurlijk een plek om te leren, maar ook een plek om op te groeien, vriendjes te maken, te spelen en avonturen te beleven. Als ik door een deel van mijn tijd te investeren hieraan kan bijdragen dan doe ik natuurlijk graag! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om met een enthousiaste club mensen af en toe te helpen bij de activiteiten die voor de kinderen echt de kers op de taart zijn!


Kimberley:

Mijn naam is Kimberley en woon samen met mijn partner Gavin en onze dochter Ylva en zoontje Naël in de wijk Moesel. Onze dochter zit nu in team 2. Graag wil ik meer betrokken zijn bij de school van Ylva en meehelpen bij de verschillende activiteiten die tijdens het schooljaar plaatsvinden. Daarom ben ik lid geworden van de OC om op deze wijze een bijdrage te leveren.

Yamina:


Linda S.:

Ik ben de moeder van Jarno en Milan en getrouwd met Edwin.
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en vind het leuk dat ik als lid van de oudercommissie ook wat op de school van mijn kinderen kan betekenen. Ik vind het fijn om samen met andere ouders leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren en ze vervolgens hiervan te zien genieten.

Jamila:

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
Na zes maanden ambulante begeleiding, voor met name zijn zelfvertrouwen, is hij hier een 'normale' leerling. -Moeder van Indy en Kyan (5 en 9 jaar)