Laden...

Samenstelling

 
 
 
Voorstellen OC-leden

Tamara Beelen (voorzitter)
Mijn naam is Tamara Beelen. Ik ben getrouwd met Marco en moeder van Simon, Mara en Menno. Alleen Menno zit nog op OBS de Graswinkel en wel in team 4. Ik werk 4 dagen per week als klantcoördinator bij Home Instead thuisservice. Alweer enige jaren ben ik actief binnen de oudercommissie. Ik vind het leuk om via de oudercommissie betrokken te zijn bij de school en zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van alle kinderen....het is prachtig om de blije gezichten te zien wanneer er leuke activiteiten georganiseerd zijn. Daar zet ik me dit jaar weer graag voor in.

Leonne Schram-Niessen (secretaris)
Ik ben getrouwd met Ivar en wij zijn de trotse ouders Caregiver Coordinator bij Home Instead Thuisservice. Daarnaast geef ik spinninglessen bij Beweegstudio Leef. Dankzij de oudercommissie worden er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals Sinterklaas, carnaval, schoolkamp, eindejaarsviering enz.  Als ik dan de blije gezichten van de kinderen zie en hun enthousiaste verhalen hoor dan weet ik waarom ik dit doe. Ik heb er veel zin in om er weer een mooi schooljaar van te maken.
 
Natasja Hendriks (penningmeester)
Ik woon samen met Roel en we zijn de trotse ouders van zoon Raf en dochter Lize. Ik ben drie dagen per week werkzaam op een accountants- en belastingadvieskantoor.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij school en wat is er leuker om samen met een enthousiaste groep mensen leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen.
Het mooiste compliment zijn de vrolijke gezichtjes na zo'n geslaagde dag. Daar doe je het voor!

Ankie Weerens
Hallo allemaal! Mijn naam is Ankie Weerens. Samen met Bas hebben wij 2 kinderen; Mees en Bart.  Sinds 2014 ben ik zelfstandig re-integratieconsulte.
Mede wil ik, met de andere OC leden, een prettig en betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor ouders als het gaat om ideeën en problemen.
Hopelijk kan ik met mijn inbreng in de OC iets bijdragen aan alle leuke en gezellige activiteiten voor de kinderen op school. Vanaf dit schooljaar zal ik ook het penningmeesterschap op me nemen.

Elma Creemers (overblijfcoördinator)
Het overblijven (de Tussen Schoolse Opvang) wordt georganiseerd door de overblijfcommissie die een onderdeel is van de Oudercommissie. Al sinds 2000 vervul ik met veel plezier de taak als overblijfcoördinator. In het schooljaar 2007-2009 heb ik de opleiding Leidster Tussenschoolse Opvang en de vervolgopleiding SPW-3 gevolgd en beiden met succes afgerond. Ik hoop dat ik nog verschillende jaren op deze school de functie van overblijfcoördinator mag vervullen.
      
Heleen de Waal
Ik ben Heleen, woon in de wijk de Graswinkel, ben getrouwd met Ronald en we hebben 2 dochters; Moon en Zonne.
Ik ben werkzaam als trajectbegeleider in de Maatschappelijke Opvang in Helmond.
De oudercommissie is een prima plek om me actief in te zetten en betrokken te zijn  en te blijven bij de school van de kinderen.
Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de schooltijd van alle kinderen van OBS de Graswinkel.
  
Desiree Goertz
Ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben 2 zoontjes, Ference en Joris. Door de week werk ik parttime als logistiek medewerker in de apotheek van Dierenartsenpraktijk Lintjeshof in Nederweert.
Voor de geboorte van Ference ben ik leidster geweest bij de scouting en vond ik het altijd leuk om iets voor de kinderen op te zetten waar ze lol en plezier aan beleven.
Na al verschillende activiteiten mede georganiseerd te hebben vind ik het steeds leuker worden om iets voor de school en de kinderen te betekenen.
 
Cissy Stultiens
Ik woon samen met Ron en samen hebben wij zoon Stan en dochter Nikki.
Ik werk 3 dagen in de week als radiotherapeutisch laborant bij Maastro clinic.
Ik vind het leuk en gezellig om samen met de andere leden van de OC leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op deze manier ben ik betrokken bij de school en probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Suus de Jong
Ik ben getrouwd met Jeroen, en samen hebben we Tigo en Reno. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt en het activiteiten organiseren voor kinderen heb ik altijd geweldig gevonden. Ik vind het heel belangrijk om actief te zijn op de school van mijn kinderen, om meer betrokken te zijn. Ik heb enorm veel zin om met deze enthousiaste groep mensen aan de slag te gaan voor jullie en onze kinderen!

Nicole Hendrikx
Ik ben getrouwd met Jack en moeder van Floris. Ik ben overblijfkracht in team 1 en 2 geweest en nu in team 3. Wat zijn er veel verschillende kinderen!! En wat vind ik het leuk om daar mee om te gaan en van te leren. Ik heb gemerkt dat ik er enorm veel energie van krijg. Via de oudercommissie ben ik niet alleen meer betrokken met de leerlingen maar ook met de school. In het begin wist ik niet dat de oudercommissie zoveel organiseert en alles gaat in goed overleg met de leerkrachten. Met veel activiteiten heb ik al mee mogen helpen en helpen organiseren en als je dan al die enthousiaste gezichten ziet... daar doe ik het met plezier voor!
  
Maartje Rutjens
Ik ben getrouwd met Peter-Paul en samen hebben wij zoontje Jelle.
Ik ben werkzaam in de kinderopvang en vind het leuk om voor kinderen activiteiten te organiseren.
Daarbij vind ik het fijn om via het OC meer betrokkenheid te voelen bij school. 
 
Annemarie Theunissen
Mijn man en ik hebben 2 kinderen, een jongen een meisje. De basisschooltijd is volgens mij een belangrijk deel van het fundament van het leven dat onze kinderen (gaan) leiden.
Graag wil ik betrokken zijn en me inzetten voor het leuk maken van deze belangrijke fase. Ik ben aangesloten bij die deelgroepen waar mijn eigen kinderen bij betrokken zijn zoals: de versiergroep, sinterklaas, schoolreisje en de klusgroep. De oudercommissie is een hele leuke groep ouders die zich samen inzetten voor een aantal ontzettend leuke activiteiten en gezellige schoolomgeving.
 
Sandra de Corti
Ik ben getrouwd met Rens en moeder van Jaap, Koen en Roos.
Na een tijd als hulpouder bij de uitvoering van activiteiten geholpen te hebben leek het me leuk om ook mee te helpen bij het organiseren van de  activiteiten die de oudercommissie organiseert.
Daarom heb ik me toen ook onze jongste op school is gestart (net voor de zomervakantie) bij de oudercommissie aangesloten. Ik vind het fijn om op deze manier meer betrokken te zijn bij de school waar onze kinderen naar toe gaan en  heb er zin in om samen met de leerkrachten en een groep enthousiaste moeders alle leuke activiteiten  voor de kinderen te organiseren.
 
Anouk Wijen
Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben wij een dochter, Floor. Drie dagen per week werk ik als leerkracht in het basisonderwijs.
Ik vind het altijd geweldig om kinderen te zien genieten van leuke en uitdagende activiteiten en help dan ook graag mee om deze te organiseren. Mooi om dat nu in de rol van ouder te doen en op deze manier betrokken te zijn bij school!
 
Nelleken Habraken
Als niet-Weertenaar vind ik het een uitgelezen kans om via de oudercommissie mijn vleugels hier verder uit te slaan. Zo leer je namelijk op een ongedwongen, gezellige maar betrokken manier ouders, leraren en kinderen kennen. 
Door het meehelpen en organiseren van een van de vele extra activiteiten zet ik mij, met liefde en plezier, actief in op school. Het enthousiasme van de kinderen dat je hier voor terugkrijgt is onbetaalbaar! 
Samen met Pascal zijn wij de trotse ouders van twee dochters. Hannah zit in team 1 en Sam is eind september geboren. Het duurt dus nog even voordat ze naar de basisschool gaat dus ik ga ervan uit dat ik nog heel wat jaartjes mee mag draaien!
 
Marloes de Graaff
Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters ,Suze en Lina. Ik ben jaren werkzaam geweest in het onderwijs en als zelfstandig ondernemer. Sinds een jaar ben ik lid van de oudercommissie  en geniet ik er van om mee te denken en mee te helpen bij het organiseren van tal van fantastische activiteiten op school. Ik vind het heerlijk om via deze weg betrokken te zijn bij de school van mijn dochters. Het is mooi om te kunnen zien hoe alle kinderen genieten van de gezellige, leerzame en feestelijke momenten  die we organiseren op school.

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
OBS de Graswinkel is een top school. Veel begeleiding en begrip voor het kind. -Moeder van Finn en Anouck (beide 11 jaar)